SPONSOREN & PARTNERS

krachtfabriek-kleur

 

De Krachtfabriek


Hi! Wij zijn de Krachtfabriek. Sinds november 2018 doen we enorm ons best om zoveel mensen te helpen met het verleggen van hun grenzen. De Krachtfabriek is een combinatie van twee pijlers. Allereerst kun je bij de Krachtfabriek terecht voor sport op een unieke manier. We stellen je middels obstaclerunning in staat om je lichaam op een ultieme manier uit de dagen. Obstaclerunning? Je weet wel! Die hardloopwedstrijden waar je tussendoor tal van uitdagende obstakels moet zien te overwinnen. Klinkt dat als onmogelijk? We staan klaar om je te helpen! Daarnaast zijn wij groot fan van krachttraining. Wij zijn van mening dat ieder individu, ook trappenmarathonlopers ☺, aan krachttraining zou moeten doen! Waarom? Omdat het leren bewegen op een JUISTE manier en het op een zodanige manier trainen dat je lichaam sterk en gezond blijft, een enorm voordeel is voor iedereen!

Sporten hoort leuk te zijn. Dat staat volledig centraal binnen het concept van de Krachtfabriek. Grote uitdagingen aangaan staat sterk in verband met dit gegeven. Of deze uitdaging nou het overwinnen van een obstaclerun, het squatten van een zwaar gewicht of het lopen van een marathon is, uiteindelijk kijk je er met een tevreden en trotse blik op terug. Een uitdaging is het zeker, al die trappen op in Landgraaf. Wij, de Krachtfabriek helpen je maar al te graag om je obstakels te overwinnen!

Tot snel!

dkf-baanside

 

 

 

 


 
FysioFactorytrans1

 

Fysio Factory is een fysiotherapie praktijk gevestigd op de Jan Campertstraat 7 in Heerlen. Wij hebben een groot aanbod op het gebied van (sport) fysiotherapie en manuele therapie.

 

In onze praktijk streven wij ernaar onze cliënten niet alleen te behandelen, maar ook om hen actief te laten oefenen om zo hun fysieke betrokkenheid te vergroten ter voorkoming van herhaling van hun medische probleem. In behandeling van de cliënten staat het denken en voelen van de cliënt centraal.

 

Mogelijkheden bij Fysio Factory:

 

– Fysiotherapie

– Manuele Therapie

– Sportfysiotherapie

– Dry needling

– Kinesiotaping

– Performance matrix

– Fitness

– Vaatlijden

– COPD

– Bedrijfsfysiotherapie

– Bedrijfsfitness

 

Exclusief bij Fysio Factory:

 

– Begeleid medisch fitness

– Ruime parkeergelegenheid

– Kleedkamers en douches aanwezig

– Ruime openingstijden

– Ook huisbezoeken

– Geen wachtlijst

 

 

Trappenmarathon:

 

Namens Fysio Factory willen wij u graag ondersteunen bij uw unieke prestatie:

U kunt bij onze praktijk kiezen uit twee voorbereidingsmogelijkheden richting de trappenmarathon:

  • 3 maanden voorafgaand aan de trappenmarathon 2 keer per week bij de trappen in Landgraaf trainen onder begeleiding als voorbereiding voor de marathon, waarbij de inschrijving en een renshirt door ons geregeld worden. Vraag bij ons voor de voorwaarden en kosten.
  • 3 maanden voorafgaand aan de trappenmarathon 2 keer per week bij de trappen in Landgraaf trainen onder begeleiding voor de marathon plus 3 maanden onbeperkt sporten bij Fysio Factory waarbij de inschrijving en een renshirt door ons geregeld worden. Vraag bij ons voor de voorwaarden en kosten.Het is ook mogelijk bij ons te sporten zonder gebruik te maken van een van deze acties, u kunt contact met ons opnemen of een keer langskomen voor een gratis proefles sporten: u kunt al onbeperkt bij ons sporten voor 17,50 per maand!
  • Op de dag van de marathon zal Fysio Factory met medewerking van studenten Fysiotherapie van de Hogeschool Zuyd bij de trappenmarathon aanwezig zijn voor een gratis sportmassage voor alle lopers! Wij dragen graag bij aan uw unieke sportprestatie!

 


harrie driesen

Roep je in zuidlimburg Hardlopen valt ongetwijfeld de naam Harrie Driessen.

Harrrie Driessens jarenlange ervaring als succesvol topatleet en podoloog,  weet hij als geen ander  te vertalen om voor iedere voet een gedegen schoenadvies uit te brengen.

Hierbij maakt het verkoopteam ook gebruik van een unieke hardloop filmanalyse op de speciaal aangelegde  baan in de winkel. De samenwerking met een netwerk aan specialisten waaronder (sport)fysiotherapeuten zorgen voor een advies geheel op maat.

Niet alleen uw voeten zijn in vertrouwde handen bij Lopers Company Maastricht; ook uw bijpassende hardloopkleding adviseren we graag met aandacht.

 

gemeente landgraaf

Houdt u van ‘ontspanning door inspanning’ of is sport misschien uw levensdoel? Of bent u op zoek naar een sportief uitje met uw medewerkers? Dan wordt u in Landgraaf op uw wenken bediend.

Gemeente Landgraaf wil graag de sportdeelname van haar inwoners bevorderen. Vernieuwende initiatieven zoals de trappenmarathon ondersteunt en faciliteert de gemeente dan ook graag.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven!

Klik op onderstaande buttons

button 5km
button 10 km
button 21.2 km
button 42.2 km